15 Ekim 2008 Çarşamba

KOT ÇANTA



Bu çantayı bir kaç sene önce yapmıştım, fikir olsun diye bloguma eklemek istedim. Kot kumaşından elde diktiğim ve üzerini siyah bobin iple işlediğim bir çalışma ( kot kumaşı olduğundan işlemek daha kolay oluyor. ) İstediğiniz desenle değişik kumaşlara uygulayabilirsiniz, özellikle kot ve fitilli kadife kumaşla çalışmak deseni işlemek açısından çok daha kullanışlı oluyor. Fermuar yerine Amerikan fermuarı kullandım, son olarak askılarını da dikip çantamı tamamladım.

8 yorum:

Doyumluk.... dedi ki...

Annem görünce:
-Bizim kız yine ne icat etmiş?diyecek.çok güzel.Birde başka çanta yapımın vardı onuda merakla bekliyorum.

cicibici bişeyler dedi ki...

:)) evet :).Teşekkür ederim.Onuda ekliyecem.

Adsız dedi ki...

Anlaşılan senin elinden her iş geliyor ne güzel olmuş.ellerine sağlık canım senin ufaklığıda çok öpüyorum neler yapıyosunuz nasıl gidiyor

cicibici bişeyler dedi ki...

Teşekkür ederim Melihacım.Ufaklık büyüyor,büyürkende yaramazlıkları hızla artıyor:)bende öpüyorum,bebişe de öpücükler.

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok şık olmuş ve ne kadar temiz bir dikişi var...desen de ilgimi çekti belli bir anlamı var mı acaba

cicibici bişeyler dedi ki...

Beğendiğinize sevindim, çantayı elde diktim,overloğu hariç tabi.çok zor oldu aynı aralığı tutturmak.Desenin ne anlama geldiğini bende bilmiyorum,eskiden aldığım bir t short ün üzerinde vardı,ondan bakarak işlemiştim.Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

HARFLERİ NASIL YAPTIN CANIM ÇOK CİCİ OLMUŞ

cicibici bişeyler dedi ki...

Harfleri, bobin iple aralıklarını aynı tutarak işledim,kumaşın kendi çizgisinden takip edince işlemek kolay oluyor ama bazen kumaşın enine çizgi yapmak gerekiyor o zaman biraz daha zor oluyor tabi.Teşekkürler,beğendiğinize sevindim.